Безплатна доставка до офис на куриер за поръчки над 100лв.
-20%
* Снимките са илюстративни и може реалният продукт да не изглежда точно по същия начин.

Клещи чираци Knipex 41 04 250, 250 мм

45.00 лв.

Технически характеристики:

  • Материал на артикула: CrV стомана
  • Тествани на 1000V VDE: не
  • Покритие на челюстите: хромирани
  • Дължина: 250 мм
  • Обхват на клещите: 8-40 мм
Номер в магазина: 249457

Самозадържащи клещи Knipex 41 04 250

Описание:

Клещи чираци Knipex 41 04 250 се отличават с висока якост и издръжливост, произведени от кована и маслено закалена валцована стомана. Захващащите челюсти са изработени от кована хром-ванадиева стомана, което гарантира тяхната здравина и издръжливост. Тези чираци са проектирани да захващат здраво кръгли, профилни и плоски материали с максимален размер от 8 до 40 мм. Те могат да издържат на големи натоварвания, като благодарение на лостовия механизъм, захващат със силен натиск. Клещите чираци Knipex 41 04 250 разполагат с регулиращ винт и освобождаваща ръчка, които ги правят удобни за работа с една ръка. Техните размери, като дължина от 250 мм, осигуряват удобство и контрол при работа с различни видове материали и приложения. С техния качествен дизайн и функционалност, те са незаменим инструмент за професионални и домашни задачи.

Технически характеристики:

  • Материал на артикула: CrV стомана
  • Тествани на 1000V VDE: не
  • Покритие на челюстите: хромирани
  • Дължина: 250 мм
  • Обхват на клещите: 8-40 мм

 

 

Доставката на всяка поръчка се извършва на територията на Република България с куриерска фирма „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“ ООД и може да бъде до техен офис или на посочен от клиента адрес. Продуктите са в оригиналната си опаковка от производителя. Към всяка една поръчка е включена опцията: Преглед и тест, преди заплащане.

Безплатна доставка

Toolsbox.bg предлага на своите клиенти безплатна доставка за всички поръчки с обща стойност над 100 лв. и тегло до 20 кг., до посочен от клиента офис на Еконт за България!

Срок за доставка

Срокът за доставка, до адрес или до офис на куриерската фирма е от 1 до 3 (три) работни дни от датата, на която е постъпила и потвърдена заявката. Ако дадени обстоятелства налагат забавяне в посочените срокове за доставка, то ние ще Ви уведомим своевременно.

Доставки се извършват всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч. и до 13:00 ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

Клиентът може да проследи своята пратка с номер на товарителницата си на: https://www.econt.com/services/track-shipment

Цена на доставка

За всички поръчки до 100 лв или над 20 кг. се начислява и такса за доставка към фирмата куриер. Стойността на доставката се формира в зависимост от размерите и теглото на пратката, както и от населеното Ви място.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
Екипът на Toolsbox.bg

Тегло 0.568 кг
Марка

Дължина

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Клещи чираци Knipex 41 04 250, 250 мм”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани продукти