За нас

Фирма “Дийлс 2012” ООД е създадена в България през 2012 година. Основния предмет на дейност е търговия на едро и дребно със стоки. Основните артикули, които предлага дружеството са насочени към строителния бранш. С коректност в отношенията, ниски цени и бърза доставка “Дийлс 2012” ООД доби голяма популярност сред своите клиенти. Стоките, доставяни от нас, са с високо качество и гаранция, заради което сме предпочитан партньор.

Ние доставяме за клиентите си строителни машини директно от оторизирани дистрибутори в България, Англия, Германия и Полша с гаранция, която ползвате в България. Имаме базиран екип както в България, така и в Европа. Не се колебайте да се свържете с нас.

 

Нашият екип

Съставен от високо-квалифицирани професионалисти от различни сфери. Винаги на ваше разположение за каквато и да е помощ или въпрос.

Отличаваме се с отличното обслужване на клиентите ни.

 

Нашите цели

Основната ни цел е създаването на най-големия в България портал за електронна продажба на инструменти. В този преход се стремим да доставяме едни от най-качествените продукти, които са на пазара, внасяйки ги директно чрез оторизиран дистрибутор.