Безплатна доставка до офис на Speedy за поръчки над 100 лв.

НАШАТА ФИРМА

ФИРМА ДИЙЛС 2012 ООД Е СЪЗДАДЕНА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2012 ГОДИНА. ОСНОВНИЯ ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ Е ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО СЪС СТОКИ. ОСНОВНИТЕ АРТИКУЛИ, КОИТО ПРЕДЛАГА ДРУЖЕСТВОТО СА НАСОЧЕНИ КЪМ СТРОИТЕЛНИЯ БРАНШ. С КОРЕКТНОСТ В ОТНОШЕНИЯТА, НИСКИ ЦЕНИ И БЪРЗА ДОСТАВКА ДИЙЛС 2012 ЕООД ДОБИ ГОЛЯМА ПОПУЛЯРНОСТ СРЕД СВОИТЕ КЛИЕНТИ. СТОКИТЕ, ДОСТАВЯНИ ОТ НАС СА С ВИСОКО КАЧЕСТВО И ГАРАНЦИЯ , С КОЕТО СМЕ ПРЕДПОЧИТАН ПАРТНЬОР.

НИЕ ДОСТАВЯМЕ ЗА КЛИЕНТИТЕ НИ СТРОИТЕЛНИ МАШИНИ ДИРЕКТНО ОТ АУТОРИЗИРАНИ ДИСТРИБУТОРИ В БЪЛГАРИЯ, АНГЛИЯ, ГЕРМАНИЯ И ПОЛША С ГАРАНЦИЯ, КОЯТО ПОЛЗВАТЕ В БЪЛГАРИЯ. ИМАМЕ БАЗИРАН ЕКИП КАКТО В БЪЛГАРИЯ, ТАКА И В ЕВРОПА. НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС.

НАШИЯТ ЕКИП

СЪСТАВЕН ОТ ВИСОКО-КВАЛИФИЦИРАНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ОТ РАЗЛИЧНИ СФЕРИ. ВИНАГИ НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ ЗА КАКВАТО И ДА Е ПОМОЩ ИЛИ ВЪПРОС.
ОТЛИЧАВАМЕ СЕ С ОТЛИЧНОТО ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИТЕ НИ.

НАШИТЕ ЦЕЛИ

ОСНОВНАТА НИ ЦЕЛ Е СЪЗДАВАНЕТО НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ В БЪЛГАРИЯ ПОРТАЛ ЗА ЕЛЕКТРОННА ПРОДАЖБА НА ИНСТРУМЕНТИ. В ТОЗИ ПРЕХОД СЕ СТРЕМИМ ДА ДОСТАВЯМЕ ЕДНИ ОТ НАЙ-КАЧЕСТВЕНИТЕ ПРОДУКТИ КОИТО СА НА ПАЗАРА, ВНАСЯЙКИ ГИ ДИРЕКТНО ЧРЕЗ OТОРИЗИРАН ДИСТРИБУТОР.
envelopephone-handsetmap-markerrocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram