Безплатна доставка до офис на куриер за поръчки над 100лв.
-24%
* Снимките са илюстративни и може реалният продукт да не изглежда точно по същия начин.

Лазерна ролетка JCB LDM-30, 30 м, LCD

Original price was: 119.00 лв..Current price is: 90.78 лв..

Номер в магазина: 249078

Технически характеристики:

  • Производител: JCB
  • Разстояние на измерване: 30 м
  • Точност на измерване: ±3 мм
  • Захранване: 2 батерии AAA – включени
  • Дисплей: LCD
  • Допълнителни функции: Изчисляване

Лазерна ролетка JCB LDM-65

Описание:

Лазерна ролетка JCB LDM-30 предлага прецизност на измерване до 3 мм и ще ви даде увереност в точността на вашите измервания, предлагайки ви по-лесна и по-прецизна работа.  С обхват на измерване до 30 метра, можете лесно да измервате дълги и широки помещения по наистина прецизен начин. Функцията за добавяне и изваждане на стойности прави възможно измерването на много по-големи площи, без да се налага да купувате устройство с по-голям обхват. С непрекъснато измерване и функция за текущо изчисляване на разстояния, тази ролетка е особено полезна при определяне на регулярни разстояния. Изчисляването на площ и обем става мигновено, без необходимостта да броите всичко ръчно – тази ролетка ще направи всичко за вас само за няколко минути. С LCD дисплей, на който ще виждате цялата най-важна информация, няма да правите грешки по време на работа. Изработена от висококачествени материали, ролетката е изключително здрава и устойчива на падане. С възможност за смяна на референтната точка и мерната единица между метри и ярдове, тази ролетка на JCB е перфектният инструмент за всяка работа, която изисква прецизност, надеждност и удобство.

Технически характеристики:

  • Производител: JCB
  • Разстояние на измерване: 30 м
  • Точност на измерване: ±3 мм
  • Захранване: 2 батерии AAA – включени
  • Дисплей: LCD
  • Допълнителни функции: Изчисляване

Доставката на всяка поръчка се извършва на територията на Република България с куриерска фирма „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“ ООД и може да бъде до техен офис или на посочен от клиента адрес. Продуктите са в оригиналната си опаковка от производителя. Към всяка една поръчка е включена опцията: Преглед и тест, преди заплащане.

Безплатна доставка

Toolsbox.bg предлага на своите клиенти безплатна доставка за всички поръчки с обща стойност над 100 лв. и тегло до 20 кг., до посочен от клиента офис на Еконт за България!

Срок за доставка

Срокът за доставка, до адрес или до офис на куриерската фирма е от 1 до 3 (три) работни дни от датата, на която е постъпила и потвърдена заявката. Ако дадени обстоятелства налагат забавяне в посочените срокове за доставка, то ние ще Ви уведомим своевременно.

Доставки се извършват всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч. и до 13:00 ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

Клиентът може да проследи своята пратка с номер на товарителницата си на: https://www.econt.com/services/track-shipment

Цена на доставка

За всички поръчки до 100 лв или над 20 кг. се начислява и такса за доставка към фирмата куриер. Стойността на доставката се формира в зависимост от размерите и теглото на пратката, както и от населеното Ви място.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
Екипът на Toolsbox.bg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Лазерна ролетка JCB LDM-30, 30 м, LCD”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани продукти