Безплатна доставка до офис на куриер за поръчки над 100лв.
* Снимките са илюстративни и може реалният продукт да не изглежда точно по същия начин.

Затягащи клещи с извити челюсти Milwaukee 4932471732, 170мм (7")

32.29 лв.

  • Дължина: 264 мм
  • Ширина: 91 мм
  • Височина: 22 мм
  • Тегло: 0.375 кг

Налично

Номер в магазина: 221354

TORQUE LOCK е система за по -бързо регулиране и лесно освобождаване при затягане на плоски и кръгли материали по време на заваряване. Към винта TORQUE LOCK  може да се приложи допълнителна сила за по -добър и по -здрав захват. Може да се използва и за окачване / съхранение.
Втвърдени челюсти: по -голама сила върху компресия на материал.
Защита от корозия: хромирането на инструментите удължава експлоатационния му живот чрез намаляване на ръждата.
Дизайн с контролирано освобождаване: бързо и лесно освобождаване с една ръка.

Доставката на всяка поръчка се извършва на територията на Република България с куриерска фирма „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“ ООД и може да бъде до техен офис или на посочен от клиента адрес. Продуктите са в оригиналната си опаковка от производителя. Към всяка една поръчка е включена опцията: Преглед и тест, преди заплащане.

Безплатна доставка

Toolsbox.bg предлага на своите клиенти безплатна доставка за всички поръчки с обща стойност над 100 лв. и тегло до 20 кг., до посочен от клиента офис на Еконт за България!

Срок за доставка

Срокът за доставка, до адрес или до офис на куриерската фирма е от 1 до 3 (три) работни дни от датата, на която е постъпила и потвърдена заявката. Ако дадени обстоятелства налагат забавяне в посочените срокове за доставка, то ние ще Ви уведомим своевременно.

Доставки се извършват всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч. и до 13:00 ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

Клиентът може да проследи своята пратка с номер на товарителницата си на: https://www.econt.com/services/track-shipment

Цена на доставка

За всички поръчки до 100 лв или над 20 кг. се начислява и такса за доставка към фирмата куриер. Стойността на доставката се формира в зависимост от размерите и теглото на пратката, както и от населеното Ви място.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
Екипът на Toolsbox.bg

Тегло 0.37 kg
Дължина

264мм

Марка

Свързани продукти