Категории

За нас

НАШАТА ФИРМА

Фирма Дийлс 2012 ЕООД е създадена в България през 2012 година. Основния предмет на дейност е търговия на дребно със стоки .От 2015 година основните артикули, които предлага дружеството са насочени към строителния бранш. С коректност в отношенията, ниски цени и бърза доставка Дийлс 2012 ЕООД доби голяма популярност сред своите клиенти. Стоките, доставяни от нас са с високо качество и гаранция , с което сме предпочитан партньор.

Ние доставяме за клиентите ни строителни машини директно от Ауторизирани дистрибутори в Англия с гаранция, която ползвате в България.Имаме базиран екип както в България, така и в Англия.Не се колебайте да се свържете с нас.

НАШИЯТ ЕКИП

Съставен от високо-квалифицирани професионалисти от различни сфери. Винаги на ваше разположение за каквато и да е помощ или въпрос.

Отличаваме се с отличното обслужване на клиентите ни.

НАШИТЕ ЦЕЛИ

Основната ни цел е създаването на най-големия в България портал за електронна продажба на инструменти. В този преход се стремим да доставяме едни от най-качествените продукти които са на пазара, внасяйки ги директно чрез ауторизиран дистрибутор.

Toolsbox © 2017

text_heading