Безплатна доставка до офис на Speedy за поръчки над 100 лв.

Официални правила за участие в играта “Играй и спечели.”

В настоящите условия присъства думата "игра", която следва да се разбира и тълкува като фейсбук промоция или кампания, и съответно може да бъде срещната под тези имена в текста по-долу. Организатор на играта и оператор с лични данни е ДИЙЛС 2012 ЕООД, гр. София с ЕИК 201816087. Играта се организира и провежда на територията на Република България. Период на играта: периодът за участие в играта ще бъде от нейното публикуване до 23:59 ч. на 31.07.2021 г. Всички участници се съгласяват с правилата за участие в играта. Участие: За да се включите в играта, е необходимо да спазите условията, зададени в поста към играта, който ще бъде публикуван на фейсбук страницата на ToolsBox.Bg: https://www.facebook.com/stroitelni.instrumenti/, с интернет адрес: https://www.toolsbox.bg/ За да се включите успешно в участието на играта, е необходимо да спазите следните условия:
NB: Може да се откажете от участие по всяко време, ако сметнете, че не желаете да изпълните някое от условията.

1. Да коментирате под поста на играта;
2. Да харесате поста на играта;
3. Споделите поста на играта на вашата фейсбук стена (Facebook News Feed) и Story
;

Условие на играта:

Може да спечелите само единият комплект винтоверт в комплект с 2 батерии, зарядно устройство и куфар, по ваш избор, чиито снимки са върху снимката от играта и описани в описанието на играта. При публикуване на няколко коментара от един и същ потребител - всички те се считат за едно участие на потребителя. В играта могат да участват всички български фейсбук потребители с валиден фейсбук профил. При съмнение за достоверността и валидността на профил на участник, организаторите могат да го дисквалифицират от играта по всяко време, по тяхна преценка и без предупреждение. Играта е отворена за участие за всички физически лица с местоживеене в България на възраст над 18 години, с изключение на служителите на ДИЙЛС 2012 ЕООД, както и членове на техните семействата (деца, родители и съпрузи), които нямат право на участие. 

Прекратяване: Организаторът има неотменимото право да прекрати играта по всяко време, в случай че настъпят форсмажорни обстоятелства, злоупотреби от различен характер, и/или нарушаване на условията на играта. Играта не е обвързана с покупка. Наградите могат да бъдат отказани за получаване от техните получатели с писмено искане чрез изпращане на лично съобщение до фен страницата на фирмата или на имейл info@toolsbox.bg Наградите могат да бъдат преотстъпвани при съгласие и с допълнителна договорка по преценка на фирмата. Наградата не може да бъде заменяна, както и да се получава левовата й равностойност. Печелившият следва да осъществи връзка с toolsbox.bg посредством лично съобщение във фейсбук страницата https://www.facebook.com/stroitelni.instrumenti/ или на имейл info@toolsbox.bg, за допълнителни уточнения как да получи наградата си. Непотърсени награди в срок до 14 дни се анулират. 

Печелившият участник ще бъде изтеглен във видео лайв в страницата на https://www.facebook.com/stroitelni.instrumenti/ на 10.08.2020 г. Името на печелившия участник ще бъде обявено във фейсбук страницата на toolsbox.bg с url адрес: https://www.facebook.com/stroitelni.instrumenti/ на 10.08.2021г. ДИЙЛС 2012 EООД е вписана в Регистъра на администорите на лични данни на Комисията за защита на лични данни. За участие в играта могат да бъдат изисквани данни свързани с: „Име, фамилия“, „Рождена дата“, „E-mail“, „Мобилен телефон“, „адрес“. Предоставяйки имейла си, участникът се съгласява да получава промоционално съобщения от ДИЙЛС 2012 ЕООД Ако участникът не иска да получава промоционални съобщения по имейл, той може да изяви това желание, като напише в messenger: “не желая да получавам имейли”.Facebook Inc. не организира, провежда, спонсорира, финансира или участва по какъвто и да е пряк начин в настоящата игра.
envelopephone-handsetmap-markerrocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram