Безплатна доставка до офис на куриер за поръчки над 100лв.
* Снимките са илюстративни и може реалният продукт да не изглежда точно по същия начин.

Такер с метален корпус Bosch HT 14, за кламери 4-14 мм тип 53 и щифт 14 мм тип 41

52.00 лв.

  • Размер на гвоздея: 14 мм 
  • Размер на кламера: 4-14 мм 
  • Серия: BOSCH аксесоари 

Налично

Номер в магазина: 206865

Описание на продукта

Ръчен такер за бързото закрепване на тъкани, покривен картон, фолио, изолационни материали, материали с телена оплетка, както и за леки работи по тапициране. Изцяло стоманена конструкция с безстепенно регулиране на силата на удара, вдлъбнатина за хващане с мека обвивка, фиксиране на дръжката.

Марка: Bosch 

Модел: HT 14 

Размер на гвоздея: 14 мм

Размер на кламера: 4-14 мм

Серия: BOSCH аксесоари 

Тегло: 0.57 kg

Тип на артикула: Такер 

Тип на гвоздея: 41 

Тип на кламера: A 53 

 

Доставката на всяка поръчка се извършва на територията на Република България с куриерска фирма „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“ ООД и може да бъде до техен офис или на посочен от клиента адрес. Продуктите са в оригиналната си опаковка от производителя. Към всяка една поръчка е включена опцията: Преглед и тест, преди заплащане.

Безплатна доставка

Toolsbox.bg предлага на своите клиенти безплатна доставка за всички поръчки с обща стойност над 100 лв. и тегло до 20 кг., до посочен от клиента офис на Еконт за България!

Срок за доставка

Срокът за доставка, до адрес или до офис на куриерската фирма е от 1 до 3 (три) работни дни от датата, на която е постъпила и потвърдена заявката. Ако дадени обстоятелства налагат забавяне в посочените срокове за доставка, то ние ще Ви уведомим своевременно.

Доставки се извършват всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч. и до 13:00 ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

Клиентът може да проследи своята пратка с номер на товарителницата си на: https://www.econt.com/services/track-shipment

Цена на доставка

За всички поръчки до 100 лв или над 20 кг. се начислява и такса за доставка към фирмата куриер. Стойността на доставката се формира в зависимост от размерите и теглото на пратката, както и от населеното Ви място.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
Екипът на Toolsbox.bg

Свързани продукти