Безплатна доставка до офис на куриер за поръчки над 100лв.
* Снимките са илюстративни и може реалният продукт да не изглежда точно по същия начин.

Свредло за бетон с четири остриета Milwaukee SDS+ MX4 5 x 100/165mm 10 бр.

93.41 лв.

Техническа характеристика:

• Диаметър (mm): 5
• Обща дължина (mm): 165
• Количество в опаковка: 10
• Работна дължина (mm): 100

Номер в магазина: 221074

Компактното седящо карбидно острие с центриращ връх гарантира лесно първоначално пробиване и изключителен експлоатационен живот. Четири симетрични режещи ръба на интервали от 90 ° гарантират идеално кръгли отвори за фиксиране на дюбели и намаляване на засяданията на свредлото в контакт с армировъчната шина. Спиралата с голям капацитет осигурява оптимално отстраняване на праха. Четири спирали позволяват намаляване на вибрациите и минимално, равномерно износване на браздата. Подходящ за тухли, бетон, армиращ бетон и естествен камък. Диаметри> ø 18 mm имат триделно карбидно острие.

Доставката на всяка поръчка се извършва на територията на Република България с куриерска фирма „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“ ООД и може да бъде до техен офис или на посочен от клиента адрес. Продуктите са в оригиналната си опаковка от производителя. Към всяка една поръчка е включена опцията: Преглед и тест, преди заплащане.

Безплатна доставка

Toolsbox.bg предлага на своите клиенти безплатна доставка за всички поръчки с обща стойност над 100 лв. и тегло до 20 кг., до посочен от клиента офис на Еконт за България!

Срок за доставка

Срокът за доставка, до адрес или до офис на куриерската фирма е от 1 до 3 (три) работни дни от датата, на която е постъпила и потвърдена заявката. Ако дадени обстоятелства налагат забавяне в посочените срокове за доставка, то ние ще Ви уведомим своевременно.

Доставки се извършват всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч. и до 13:00 ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

Клиентът може да проследи своята пратка с номер на товарителницата си на: https://www.econt.com/services/track-shipment

Цена на доставка

За всички поръчки до 100 лв или над 20 кг. се начислява и такса за доставка към фирмата куриер. Стойността на доставката се формира в зависимост от размерите и теглото на пратката, както и от населеното Ви място.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
Екипът на Toolsbox.bg

Тегло 0.2 kg
Марка

Модел

SDS-Plus MX4 5 x 100 x 165

Свързани продукти