Безплатна доставка до офис на куриер за поръчки над 100лв.
* Снимките са илюстративни и може реалният продукт да не изглежда точно по същия начин.

Свредло за бетон с четири остриета Milwaukee SDS-MAX 18 x 400/540mm

99.98 лв.

Техническа характеристика:

• Диаметър (mm): 18
• Обща дължина (mm): 540
• Работна дължина (mm): 400

Номер в магазина: 221179

Голям карбиден връх с патентован скос. Той осигурява ниски вибрации и оптимално пробиване дори при дългосрочни въздействия върху стоманобетонна армировка. Специално разработена здрава геометрия на главата с оптимална симетрия на карбиден връх 4 × 90 °. Предотвратява задръстване при удряне на стоманобетонна армировка. Точка за центриране с ъгъл от 130 °. Той осигурява просто точково пробиване с висока точност и оптимално насочване по време на пробиването. Голямо вторично острие с динамично извит режещ ръб. Той поддържа основния нож и осигурява по-бързо пробиване. По-къси спирални рамена. По-бързо отстраняване на пробития прах от главата до жлеба = по-малко износване и нагряване на върха. Иновативен уникален карбиден връх. Повече карбид по целия диаметър и дори над диаметъра ø> 32 mm. Марка на износване на двете основни остриета. Той гарантира точността на диаметъра, например за акостиране. Доживотен индикатор в гаранционни случаи. Патентована армировка на геометрията на свредлото. По-ниски вибрации за по-добро пробиване. Подсиленият жлеб минимизира счупването на свредлото. Подобрен трансфер на енергия към върха. Дълбоки рамене на браздата. Отстраняване на големи количества пробит прах за оптимално пробиване, по-малко износване и нагряване на върха. Ниски вибрации по време на пробиване. Удобното пробиване осигурява по-малко механично натоварване на инструмента и по-малко натоварване на потребителя. Специално обработена повърхност. Абразивната обработка осигурява гладка повърхност и уплътняване на повърхностната структура, благодарение на което свредлото е по-устойчиво на износване. Обозначение на PGM. Гарантира точно пробиване на отвори за закрепване през целия живот на свредлото.

Доставката на всяка поръчка се извършва на територията на Република България с куриерска фирма „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“ ООД и може да бъде до техен офис или на посочен от клиента адрес. Продуктите са в оригиналната си опаковка от производителя. Към всяка една поръчка е включена опцията: Преглед и тест, преди заплащане.

Безплатна доставка

Toolsbox.bg предлага на своите клиенти безплатна доставка за всички поръчки с обща стойност над 100 лв. и тегло до 20 кг., до посочен от клиента офис на Еконт за България!

Срок за доставка

Срокът за доставка, до адрес или до офис на куриерската фирма е от 1 до 3 (три) работни дни от датата, на която е постъпила и потвърдена заявката. Ако дадени обстоятелства налагат забавяне в посочените срокове за доставка, то ние ще Ви уведомим своевременно.

Доставки се извършват всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч. и до 13:00 ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

Клиентът може да проследи своята пратка с номер на товарителницата си на: https://www.econt.com/services/track-shipment

Цена на доставка

За всички поръчки до 100 лв или над 20 кг. се начислява и такса за доставка към фирмата куриер. Стойността на доставката се формира в зависимост от размерите и теглото на пратката, както и от населеното Ви място.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
Екипът на Toolsbox.bg

Тегло 0.2 kg
Марка

Модел

SDS-MAX 18 x 400/540mm

Свързани продукти