Безплатна доставка до офис на куриер за поръчки над 100лв.
* Снимките са илюстративни и може реалният продукт да не изглежда точно по същия начин.

Ръчен нивелир Milwaukee 4932459095 / 180CM REDSTICK SLIM LEVEL

74.33 лв.

  • Производител: Milwaukee
  • Модел: 4932459095
  • Дължина: 180см
  • Магнитен: Не
  • Цвят: Червен
Номер в магазина: 211437

Производител: Milwaukee

Модел: 4932459095

Дължина: 180см

Магнитен: Не

Цвят: Червен

Нивата на кутиите в Milwaukee REDSTICK ™ осигуряват водеща в индустрията производителност с четене на флакони с най-добър клас в класа, дълготрайност на рамката. ALL-METAL BACKBONE ™ осигурява най-силната и устойчива рамка, осигуряваща точност на дълготрайност. Вирусната технология SHARPSITE ™ осигурява най-добрата четене в клас с високо видим флакон.Прецизно фрезована измервателна повърхност до 183 см гарантира максимална точност

Удароустойчиви и сменяеми гумени крайни капачки. Неплъзгащите се дръжки се придържат към стената и предотвратяват плъзгане. Устойчив отвор за закачане за съхранение. Сертификат на трета страна VPA за точност.

Гарантирана точност за целия живот. Точен до 0,029 ° (0,0005? / Ин, 0,5 мм / м)

Доставката на всяка поръчка се извършва на територията на Република България с куриерска фирма „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“ ООД и може да бъде до техен офис или на посочен от клиента адрес. Продуктите са в оригиналната си опаковка от производителя. Към всяка една поръчка е включена опцията: Преглед и тест, преди заплащане.

Безплатна доставка

Toolsbox.bg предлага на своите клиенти безплатна доставка за всички поръчки с обща стойност над 100 лв. и тегло до 20 кг., до посочен от клиента офис на Еконт за България!

Срок за доставка

Срокът за доставка, до адрес или до офис на куриерската фирма е от 1 до 3 (три) работни дни от датата, на която е постъпила и потвърдена заявката. Ако дадени обстоятелства налагат забавяне в посочените срокове за доставка, то ние ще Ви уведомим своевременно.

Доставки се извършват всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч. и до 13:00 ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

Клиентът може да проследи своята пратка с номер на товарителницата си на: https://www.econt.com/services/track-shipment

Цена на доставка

За всички поръчки до 100 лв или над 20 кг. се начислява и такса за доставка към фирмата куриер. Стойността на доставката се формира в зависимост от размерите и теглото на пратката, както и от населеното Ви място.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
Екипът на Toolsbox.bg

Свързани продукти