Безплатна доставка до офис на куриер за поръчки над 100лв.
* Снимките са илюстративни и може реалният продукт да не изглежда точно по същия начин.

Ножица за ламарина DeWALT DWHT14674-0

45.50 лв.

Техническа характеристика:

• 15% по-малко мускулно натоварване
• По-лесно рязане
• Повече разфасовки
• По-малко усилия
• Подобрен дизайн на външната ключалка
• Американско сертифициране за ергономични характеристики
• Назъбено острие, чисто покритие
• Хардуерът за измиване позволява гладки разфасовки
• Кована стомана от хром ванадий

Номер в магазина: 220990

Стрелката DEWALT® Ergo Aviation е проектирана с намален обхват на дръжката, осигуряващ по-ниско ниво на мускулни усилия, необходими при рязане на здрави материали. Този инструмент традиционно се използва за рязане на алуминий, винил сайдинг, пресяване, картон, кожа, мед и ламарина от 18 до 22 габарита. Назъбеният режещ ръб на шлица предотвратява плъзгането на материалите по време на употреба, а устойчивата на плъзгане, двуматериална дръжка на възглавницата осигурява здраво, удобно захващане.

Доставката на всяка поръчка се извършва на територията на Република България с куриерска фирма „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“ ООД и може да бъде до техен офис или на посочен от клиента адрес. Продуктите са в оригиналната си опаковка от производителя. Към всяка една поръчка е включена опцията: Преглед и тест, преди заплащане.

Безплатна доставка

Toolsbox.bg предлага на своите клиенти безплатна доставка за всички поръчки с обща стойност над 100 лв. и тегло до 20 кг., до посочен от клиента офис на Еконт за България!

Срок за доставка

Срокът за доставка, до адрес или до офис на куриерската фирма е от 1 до 3 (три) работни дни от датата, на която е постъпила и потвърдена заявката. Ако дадени обстоятелства налагат забавяне в посочените срокове за доставка, то ние ще Ви уведомим своевременно.

Доставки се извършват всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч. и до 13:00 ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

Клиентът може да проследи своята пратка с номер на товарителницата си на: https://www.econt.com/services/track-shipment

Цена на доставка

За всички поръчки до 100 лв или над 20 кг. се начислява и такса за доставка към фирмата куриер. Стойността на доставката се формира в зависимост от размерите и теглото на пратката, както и от населеното Ви място.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
Екипът на Toolsbox.bg

Тегло 0.45 kg
Марка

Модел

DWHT14674-0

Свързани продукти