Безплатна доставка до офис на куриер за поръчки над 100лв.
* Снимките са илюстративни и може реалният продукт да не изглежда точно по същия начин.

Накрайници и битове Bosch 2608522350, Impact 5 части

32.65 лв.

Комплектът включва:

  • 1 x 13mm Nutsetter;
  • 1 x 10mm Nutsetter;
  • 1 x 8mm Nutsetter;
  • 1 x бит за отвертка PH2;
  • 1 x PZ2 бит за отвертка.
Номер в магазина: 222168

Накрайници и битове Bosch 2608522350, Impact 5 части

Накрайниците за отвертки Bosch 2608522350 за контрол на удара са изключително здрави и идеални за приложения в високопроизводителен , дори издържащи на голямата мощност на ударни отвертки. Битовете за отвертка се отличават с удължена зона на усукване, което го прави изключително здрави, с дълготрайна употреба. Модифицирана стомана S2 и оптимизиран процес на топлинна обработка осигуряват изключително здрава издръжливост за висока производителност, включително в инсталации на инсталации или тежки промишлени работи. Всички битове имат 1/4-инчов външен шестостен и са подходящи за използване с бормашина , отвертки и особено с ударни отвертки. Битовете са част от системата Bosch Pick and Click, която дава възможност за индивидуално изграждане на комплекти аксесоари за напълно персонализирани колекции бит . Сглобяемите слотове перфектно осигуряват индивидуално закупените опаковки за персонализирана колекция и лесна подмяна на стари опаковки.

Комплектът включва:

  • 1 x 13mm Nutsetter;
  • 1 x 10mm Nutsetter;
  • 1 x 8mm Nutsetter;
  • 1 x бит за отвертка PH2;
  • 1 x PZ2 бит за отвертка.

Доставката на всяка поръчка се извършва на територията на Република България с куриерска фирма „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“ ООД и може да бъде до техен офис или на посочен от клиента адрес. Продуктите са в оригиналната си опаковка от производителя. Към всяка една поръчка е включена опцията: Преглед и тест, преди заплащане.

Безплатна доставка

Toolsbox.bg предлага на своите клиенти безплатна доставка за всички поръчки с обща стойност над 100 лв. и тегло до 20 кг., до посочен от клиента офис на Еконт за България!

Срок за доставка

Срокът за доставка, до адрес или до офис на куриерската фирма е от 1 до 3 (три) работни дни от датата, на която е постъпила и потвърдена заявката. Ако дадени обстоятелства налагат забавяне в посочените срокове за доставка, то ние ще Ви уведомим своевременно.

Доставки се извършват всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч. и до 13:00 ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

Клиентът може да проследи своята пратка с номер на товарителницата си на: https://www.econt.com/services/track-shipment

Цена на доставка

За всички поръчки до 100 лв или над 20 кг. се начислява и такса за доставка към фирмата куриер. Стойността на доставката се формира в зависимост от размерите и теглото на пратката, както и от населеното Ви място.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
Екипът на Toolsbox.bg

Тегло 0.500 kg
Марка

Свързани продукти