Безплатна доставка до офис на куриер за поръчки над 100лв.
* Снимките са илюстративни и може реалният продукт да не изглежда точно по същия начин.

Монтажен адаптор Milwaukee 4932471638 за куфари PACKOUT

79.07 лв.

Технически характеристики:

  • Мaрка: Milwaukee;
  • Товароносимост при подово монтиране: 45 кг;
  • Товароносимост при монтиране на стена: 22 кг;
  • Размери (ДхШхВ): 600 x 470 x 30 мм;
  • Тегло: 1.500 кг.
Номер в магазина: 224605

Монтажен адаптор Milwaukee 4932471638 за куфари PACKOUT

Монтажен адаптор Milwaukee 4932471638 е част от модулната система за съхранение PACKOUT™, която е проектирана за индивидуалните нужди на потребителите, които могат да създадат над 100 комбинации от комплекта PACKOUT™ от наличните модули. Иновативната система за монтаж на серията ви позволява да прикрепите елементи към стената или земята. Монтажният адаптор има 45 кг капацитет на тежестта при подово монтиране и 22 кг. при монтиране на стена. Подсилените с метал монтажни отвори ви позволяват да закрепите сигурно монтажният адаптор към повечето повърхности. Модулната серия PACKOUT™ е предназначена предимно за професионалисти, работещи в тежки условия ежедневно.

Технически характеристики:

  • Мaрка: Milwaukee;
  • Товароносимост при подово монтиране: 45 кг;
  • Товароносимост при монтиране на стена: 22 кг;
  • Размери (ДхШхВ): 600 x 470 x 30 мм;
  • Тегло: 1.500 кг.

Доставката на всяка поръчка се извършва на територията на Република България с куриерска фирма „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“ ООД и може да бъде до техен офис или на посочен от клиента адрес. Продуктите са в оригиналната си опаковка от производителя. Към всяка една поръчка е включена опцията: Преглед и тест, преди заплащане.

Безплатна доставка

Toolsbox.bg предлага на своите клиенти безплатна доставка за всички поръчки с обща стойност над 100 лв. и тегло до 20 кг., до посочен от клиента офис на Еконт за България!

Срок за доставка

Срокът за доставка, до адрес или до офис на куриерската фирма е от 1 до 3 (три) работни дни от датата, на която е постъпила и потвърдена заявката. Ако дадени обстоятелства налагат забавяне в посочените срокове за доставка, то ние ще Ви уведомим своевременно.

Доставки се извършват всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч. и до 13:00 ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

Клиентът може да проследи своята пратка с номер на товарителницата си на: https://www.econt.com/services/track-shipment

Цена на доставка

За всички поръчки до 100 лв или над 20 кг. се начислява и такса за доставка към фирмата куриер. Стойността на доставката се формира в зависимост от размерите и теглото на пратката, както и от населеното Ви място.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
Екипът на Toolsbox.bg

Свързани продукти