Безплатна доставка до офис на куриер за поръчки над 100лв.
-6%
* Снимките са илюстративни и може реалният продукт да не изглежда точно по същия начин.

Макетен нож DeWALT DWHT0-10249 18мм

31.00 лв.

Техническа характеристика:

• Вид на продукта: Отчупвам
• Дължина на острието: 109 мм
• Тип конструкция на каросерията: Пластмаса

Номер в магазина: 220933

Автоматично презареждане на острието, намалява времето за спиране, когато са необходими смени на остриетата. 6 x Съхранение на острието (Доставя се с 3), съхранение на острието на борда за удобство. Лазерно нанесените карбидни остриета, създават нашето най-дълготрайно острие, остават по-остри X10 по-дълго на работната площадка.

Доставката на всяка поръчка се извършва на територията на Република България с куриерска фирма „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“ ООД и може да бъде до техен офис или на посочен от клиента адрес. Продуктите са в оригиналната си опаковка от производителя. Към всяка една поръчка е включена опцията: Преглед и тест, преди заплащане.

Безплатна доставка

Toolsbox.bg предлага на своите клиенти безплатна доставка за всички поръчки с обща стойност над 100 лв. и тегло до 20 кг., до посочен от клиента офис на Еконт за България!

Срок за доставка

Срокът за доставка, до адрес или до офис на куриерската фирма е от 1 до 3 (три) работни дни от датата, на която е постъпила и потвърдена заявката. Ако дадени обстоятелства налагат забавяне в посочените срокове за доставка, то ние ще Ви уведомим своевременно.

Доставки се извършват всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч. и до 13:00 ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

Клиентът може да проследи своята пратка с номер на товарителницата си на: https://www.econt.com/services/track-shipment

Цена на доставка

За всички поръчки до 100 лв или над 20 кг. се начислява и такса за доставка към фирмата куриер. Стойността на доставката се формира в зависимост от размерите и теглото на пратката, както и от населеното Ви място.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
Екипът на Toolsbox.bg

Свързани продукти