Безплатна доставка до офис на Speedy за поръчки над 100 лв.

Showing all 17 results

 • Лазерен линеен нивелир DeWALT DCE089D1G , 360° 3 зелени лъча, 12 V

  Лазерен линеен нивелир DeWALT DCE089D1G , 360° 3 зелени лъча, 12 V

  1.290,00 лв.
  Купи
 • Лазерен линеен нивелир DeWALT DW088K+

  363,00 лв.
  Купи
 • -24%

  Лазерен нивелир DEWALT DCE088D1G , 10.8V самонивелиращ

  790,00 лв. 600,00 лв.
  Купи
 • -8% Лазерен нивелир DeWalt DCE088D1R-QW 10.8V Red, линеен

  Лазерен нивелир DeWalt DCE088D1R-QW 12 V Red, линеен

  516,00 лв. 475,00 лв.
  Купи
 • Лазерен нивелир DeWALT DCE089D1G , 360° 3 зелени лъча + Тринога DeWalt DE0736, 5/8", 1.73 м

  1.711,00 лв.
  Купи
 • Лазерен нивелир Dewalt DCE089D1G18, 12-18V, 360 градуса, зелен лъч

  Лазерен нивелир Dewalt DCE089D1G18, 12-18V, 360 градуса, зелен лъч

  1.490,00 лв.
  Купи
 • Лазерен нивелир с лазерна ролетка dewalt dw0889cg

  Лазерен нивелир DeWALT DW0889CG с 2 зелени лъча 20 м, 0.3 мм/м + Лазерна ролетка DW099E

  619,00 лв.
  Купи
 • -22%

  Лазерен нивелир DeWALT DW088CG линеен 20.0 м, 0.3 мм/ 1 м

  469,00 лв. 365,00 лв.
  Купи
 • -17%

  Лазерен Нивелир DEWALT DW088K ( хоризонтала и вертикала )

  360,00 лв. 300,00 лв.
  Купи
 • Лазерен нивелир DEWALT DW088KD + детектор 50м

  637,30 лв.
  Купи
 • -12%

  Лазерен нивелир DeWalt DW089CG - 3 зелени лъча 50 м

  790,00 лв. 699,00 лв.
  Купи
 • Лазерен нивелир DeWalt DW089K - 3 лъча 15.0 м

  870,00 лв.
  Купи
 • Лазерен нивелир линеен DeWALT DW0811, 360°

  673,00 лв.
  Купи
 • Лазерен нивелир линеен-точков DEWALT DW0822

  493,00 лв.
  Купи
 • Нивелир лазерен DeWALT DCE089D1R линеен 360° , батерия 10.8V , зарядно , куфар

  1.010,50 лв.
  Купи
 • Ротационен Лазерен Нивелир DeWALT DCE074D1R , 18V , червен лъч

  1.850,00 лв.
  Купи
 • Точков лазерен нивелир 3 лъча DeWALT DW083K , 30м

  399,00 лв.
  Купи

Лазерен нивелир DeWALT

Относно марката DeWALT

Американската марка DeWALT е една от най-популярните такива в световен мащаб, когато става въпрос за производство на инструменти за строителството, производството и преработването...

Богатата и разнообразна продуктова гама на DeWALT съдържа всичко, за което можете да се сетите в тази категория. От винтоверти и ъглошлайфи до измервателни инструменти от типа на лазерните нивелири. Съвременните потребители залагат на DeWALT поради непрекъснатото развитие и усъвършенстване на продуктите, допринесло за постигането на максимално качество и отлични характеристики. Понастоящем лазерните нивелири и другите продукти от марката DeWALT се продават в множество страни по целия свят. В САЩ, където е централата на компанията, са създадени 64 сервизни центъра, грижещи се за продажбите и цялостното обслужване на клиента. В допълнение, са налице и още 830 ауторизирани сервизни центъра на територията на страната. Отделно от това, компанията ускорено развива онлайн услугите си с оглед по-добрата взаимовръзка с международните клиенти и партньори.

За какво служат лазерните нивелири на DeWALT?

Лазерен нивелир Dewalt – на изгодна цена

Преди да ви запознаем по-подробно с всички ползи и преимущества на предлаганите от DeWALT лазерни нивелири, ще се спрем за малко на същността на този тип уреди. Лазерните нивелири служат за определяне на разликите във височините между дадени точки. Това тяхно свойство би могло да върши отлична работа в най-различни професионални аспекти и дейности. Лазерните нивелири се използват в изграждането на инсталации и метални конструкции, в шлосерските работи, като изброените са само част от разнообразните им приложения. През годините брандът DeWALT се е усъвършенствал значително в предлагането на лазерни нивелири, които да отговарят на постоянно променящите се нужди в съвременните индустрии. Залагайки на DeWALT, вие ще получите не просто някакъв произволно избран лазерен нивелир, а артикул, който ще ви помага да изпълнявате ефективно професионалните си задължения за дълъг период от време. В следващите редове ще научите малко повече информация за лазерните нивелири от каталога на DeWALT.

Кои са главните предимства на лазерните нивелири от марката DeWALT

Главните предимства на лазерните нивелири от марката DeWALT могат да бъдат разгледани в няколко посоки. Това са качеството, цената, както и предлаганите допълнителни принадлежности и аксесоари за тях. Ето какво трябва да знаете за всеки един от споменатите аспекти:

1. Лазерни нивелири на DeWALT: Високо качество

– когато говорим за лазерните нивелири от марката DeWALT, спокойно можем да отбележим, че качеството е не просто високо, а максимално високото на пазара към настоящия момент. Лазерните нивелири на DeWALT са изработени от здрави и устойчиви материали, които запазват отличното си състояние за дълъг период от време. В допълнение, те притежават отлични технически характеристики, които правят измервателния процес възможно най-точен и прецизен. И не на последно място, лазерните нивелири от каталога на DeWALT вървят с гаранции от поне 3 години, което е доказателство за тяхната надеждност.

2. Лазерни нивелири на DeWALT: Достъпни цени

Лазерен нивелир Dewalt – доверете се на нас

– в същото време цените на лазерните нивелири от марката DeWALT са достъпни за потребителите. Всъщност това са най-ниските цени на пазара, на които можете да получите подобно качество и прецизност по отношение на измерването. Измервателните уреди на други популярни марки биха ви стрували доста повече, въпреки че са неспособни да ви предоставят същите технически характеристики.

3. Лазерни нивелири на DeWALT: Допълнителни принадлежности и аксесоари

– като част от своята продуктова гама DeWALT предлага и допълнителни принадлежности и аксесоари, които спомагат за по-лесното и ефективно използване на лазерните нивелири, както и за съхранението им в подходящи условия. Сред въпросните принадлежности и аксесоари са куфар за лазерен нивелир, капак, стойка/щипка и др. Всички споменати аксесоари можете да откриете в онлайн магазина на toolsbox.bg.

Лазерните нивелири от марката DeWALT в toolsbox.bg

Ние от toolsbox.bg предлагаме на българския пазар най-доброто от категория „Лазерни нивелири“ в каталога на DeWALT. Ето няколко причини да залагате на нашите услуги при нужда от лазерни нивелири на DeWALT:

Лазерните нивелири от марката DeWALT в toolsbox.bg: Всичко на едно място

– какво по-удобно от това да откриете на едно място всички модели лазерни нивелири от марката DeWALT, които ви интересуват или биха могли да привлекат вниманието ви? Но това съвсем не е всичко. Ние предлагаме и допълнителните аксесоари за лазерни нивелири от марката DeWALT, за които говорихме в предишната част от текста – куфар, капак, стойка/щипка и т.н.

Лазерните нивелири от марката DeWALT в toolsbox.bg: Редовни промоции

Лазерен нивелир Dewalt – разгледай и купи

– в онлайн платформата toolsbox.bg всеки месец можете да откриете определени артикули от марката DeWALT на промоция, в това число и лазерни нивелири. Тези промоции ще ви позволят да се сдобиете с най-добрите и качествени лазерни нивелири на DeWALT на напълно достъпни и изгодни за вас цени. За целта просто трябва да следите специалните ни оферти. Каним ви да се присъедините към нашата VIP Facebook група, където въпросните оферти се публикуват своевременно.

Лазерните нивелири от марката DeWALT в toolsbox.bg: Бърза и лесна навигация

– бързата и лесна навигация е друго преимущество, което онлайн платформата toolsbox.bg ще ви предостави в процеса на пазаруване. Ние сме наясно колко е напрегнато ежедневието на съвременния работещ човек и от какво значение за него е да намира нужните му стоки и продукти за максимално кратко време. Затова сме се погрижили да го подпомогнем в тази посока. Няколко секунди са напълно достатъчни, за да откриете всички интересуващи ви лазерни нивелири на DeWALT, налични в toolsbox.bg. След като влезете на главната страница на сайта, трябва просто в полето за търсене горе да напишете „лазерни нивелири DeWALT“. Натискате бутона за търсене и продуктите своевременно ще излязат пред вас.

Лазерните нивелири от марката DeWALT в toolsbox.bg: Професионална консултация

– ако се чудите кой точно модел лазерен нивелир от марката DeWALT е най-подходящ за вашите нужди, можете да се обърнете за консултация към служителите ни. Те ще изслушат вашите изисквания и дейностите, за които смятате да използвате лазерния нивелир, и ще ви насочат към правилния избор от каталога на DeWALT. В страницата „Свържете се с нас“ ще откриете необходимите данни за осъществяване на контакт с екипа ни по телефон или имейл. ToolsBox.bg – твоят любим магазин за инструменти!

envelopephone-handsetmap-markerrocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram