Безплатна доставка до офис на куриер за поръчки над 100лв.
-19%
* Снимките са илюстративни и може реалният продукт да не изглежда точно по същия начин.

Комплект свредла за бетон с четири остриета Milwaukee SDS+ MX4 5 бр. 4932352835

60.00 лв.

Техническа характеристика:

• Съдържа: 1 х 5,5 х 115 мм; 1 х 5,5 х 165 мм; 1 х 6 х 165 мм; 1 х 7 х 165 мм; 1 х 8 х 165 мм
• Количество в опаковка: 5
• Количество: 1

Номер в магазина: 221184

Свредло за чук SDS-Plus (5 бр.). Вдлъбнат твърд карбиден връх от едно парче с центриращ връх за лесно пробиване и отличен експлоатационен живот. Четири симетрични режещи ръба на 90 ° гарантират пробиването на идеално кръгли отвори за закрепване на анкери, а също така намаляват риска от забиване на свредлото при удряне на желязната армировка на бетона. Голямата геометрия на канала осигурява оптимално отстраняване на пробития прах. Четириспиралната форма на свредлото осигурява ниски вибрации и равномерно износване на канала. Подходящ за тухли, бетон, стоманобетон и естествен камък. Диаметри> ø 18 mm имат 3-частичен карбиден връх. Произведено в Германия.

Доставката на всяка поръчка се извършва на територията на Република България с куриерска фирма „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“ ООД и може да бъде до техен офис или на посочен от клиента адрес. Продуктите са в оригиналната си опаковка от производителя. Към всяка една поръчка е включена опцията: Преглед и тест, преди заплащане.

Безплатна доставка

Toolsbox.bg предлага на своите клиенти безплатна доставка за всички поръчки с обща стойност над 100 лв. и тегло до 20 кг., до посочен от клиента офис на Еконт за България!

Срок за доставка

Срокът за доставка, до адрес или до офис на куриерската фирма е от 1 до 3 (три) работни дни от датата, на която е постъпила и потвърдена заявката. Ако дадени обстоятелства налагат забавяне в посочените срокове за доставка, то ние ще Ви уведомим своевременно.

Доставки се извършват всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч. и до 13:00 ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

Клиентът може да проследи своята пратка с номер на товарителницата си на: https://www.econt.com/services/track-shipment

Цена на доставка

За всички поръчки до 100 лв или над 20 кг. се начислява и такса за доставка към фирмата куриер. Стойността на доставката се формира в зависимост от размерите и теглото на пратката, както и от населеното Ви място.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
Екипът на Toolsbox.bg

Свързани продукти