Безплатна доставка до офис на Speedy за поръчки над 100 лв.

Комплект винтоверти и фенер Milwaukee M12 BPP3A-202B / M12™ POWERPACK 4933441225

652,00 лв.

 • Капацитет на батерията (Ah): 2.0
 • Тип батерия: Li-ion
 • Зарядно устройство: 40 минути
 • Брой на доставените батерии: 2

Изчерпан

Бърза поръчка:

  Описание

  Производител: Milwaukee

  Модел: M12BPP3A-202B

  Гаранция 3 години след регистрация

  Описание:

  M12 BDD - M12 ™ суб компактен драйвер - Високопроизводителният суб компактен свредло с дължина измерва дължина 187 мм, което го прави идеален за работа в затворени помещения. REDLINK ™ електроника за защита от претоварване в инструмента и батерията осигурява най-доброто качество в системата. 10 мм метален патронник за бърза смяна на битовете и задържане на бита. Оптимизирана дръжка за по-добър контрол и подобрено сцепление. Индивидуалният мониторинг на клетките на акумулатора оптимизира времето за работа на инструмента и гарантира дълготрайността на пакета. На борда на габарит на гориво и LED светлина - добавено удобство за потребителя и осветеност при условия на слабо осветяване. REDLITHIUM ™ -ION акумулаторен пакет осигурява превъзходна конструкция на опаковката, електроника и производителност без избледняване, за да осигури повече време за работа и повече работа през живота на опаковката. Гъвкава батерийна система: работи с всички батерии MILWAUKEE® M12 ™.

  M12 BID - M12 ™ суб компактен драйвер за удар - Високопроизводителният компактен ударен драйвер е с дължина 165 мм, което го прави идеален за работа в затворени помещения. REDLINK ™ електроника за защита от претоварване в инструмента и батерията осигурява най-доброто качество в системата. Тежка метална скоростна кутия и зъбни колела с висока мощност за превъзходна устойчивост и максимален въртящ момент. ¼ ″ Шестнадесетичен патронник за бърза и лесна смяна на битовете. Оптимизирана дръжка за по-добър контрол и подобрено сцепление. Индивидуалният мониторинг на клетките на акумулатора оптимизира времето за работа на инструмента и гарантира дълготрайността на пакета. На борда на габарит на гориво и LED светлина - добавено удобство за потребителя и осветеност при условия на слабо осветяване. REDLITHIUM ™ -ION акумулаторен пакет осигурява превъзходна конструкция на опаковката, електроника и производителност без избледняване, за да осигури повече време за работа и повече работа през живота на опаковката. Гъвкава батерийна система: работи с всички батерии MILWAUKEE® M12 ™.

  M12 TLED - LED фенер M12 ™ -  120 Lumen LED светлината е 2 пъти по-ярка и по-бяла от конвенционалните крушки с нажежаема жичка. M12 ™ LED електроника осигурява 2 пъти по-дълъг период на работа с едно зареждане с по-малко топлина. Запечатаната алуминиева глава е проектирана за устойчивост на удар и атмосферни влияния. 90 ° въртяща се глава позволява на потребителя лесно да насочва светлинния лъч към желаната работна зона. Магнитен гръб за употреба без ръце. Гъвкава батерийна система: работи с всички батерии MILWAUKEE® M12 ™.

  Техническа характеристика:

  Капацитет на батерията (Ah): 2.0

  Тип батерия: Li-ion

  Зарядно устройство: 40 минути

  Брой на доставените батерии: 2

  Инструмент 1: M12 BDD - M12 ™ под компактен драйвер за свредло

  Инструмент 2: M12 BID - M12 ™ под компактен ¼ ″ Шестнадесетичен драйвер

  Инструмент 3: M12 TLED - M12 ™ LED фенерче

  Напрежение (V): 12

   

  Допълнителна информация

  Тегло 3 kg
  Марка

  Допълнителни функции

  ,

  Мощност акумулатор (V)

  Капацитет батерия (Ah)

  Батерии в комплекта

  В комплект с

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Напишете първия отзив за „Комплект винтоверти и фенер Milwaukee M12 BPP3A-202B / M12™ POWERPACK 4933441225“

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  envelopephone-handsetmap-markerrocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram