Безплатна доставка до офис на куриер за поръчки над 100лв.
* Снимките са илюстративни и може реалният продукт да не изглежда точно по същия начин.

Клещи за фаянс за рязане на тесни ленти 220 мм, 0-10 мм / Rubi 83942

90.00 лв.

  • Марка: Rubi 
  • Модел: 83942 
  • Дължина, мм: 220 мм 
  • Капацитет на рязане: 0-10 мм
Номер в магазина: 210184

Марка: Rubi

Модел: 83942

Дължина, мм: 220 мм

Капацитет на рязане: 0-10 мм

Снабдени са с волфрамово-карбидни режещи ролки с титаново покритие за по-голяма трайност. Когато режещият ръб започне да се износва, позицията на ролките може да се промени с леко завъртане.Специално за рязане на тесни ленти с максимална широчина 1cm. Когато се износят напълно, могат да бъдат подменени с резервни режещи ролки GOLD с диаметър 18 mm (код 01953).

 

Доставката на всяка поръчка се извършва на територията на Република България с куриерска фирма „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“ ООД и може да бъде до техен офис или на посочен от клиента адрес. Продуктите са в оригиналната си опаковка от производителя. Към всяка една поръчка е включена опцията: Преглед и тест, преди заплащане.

Безплатна доставка

Toolsbox.bg предлага на своите клиенти безплатна доставка за всички поръчки с обща стойност над 100 лв. и тегло до 20 кг., до посочен от клиента офис на Еконт за България!

Срок за доставка

Срокът за доставка, до адрес или до офис на куриерската фирма е от 1 до 3 (три) работни дни от датата, на която е постъпила и потвърдена заявката. Ако дадени обстоятелства налагат забавяне в посочените срокове за доставка, то ние ще Ви уведомим своевременно.

Доставки се извършват всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч. и до 13:00 ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

Клиентът може да проследи своята пратка с номер на товарителницата си на: https://www.econt.com/services/track-shipment

Цена на доставка

За всички поръчки до 100 лв или над 20 кг. се начислява и такса за доставка към фирмата куриер. Стойността на доставката се формира в зависимост от размерите и теглото на пратката, както и от населеното Ви място.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
Екипът на Toolsbox.bg

Свързани продукти