Безплатна доставка до офис на куриер за поръчки над 100лв.
* Снимките са илюстративни и може реалният продукт да не изглежда точно по същия начин.

Градински маркуч FITT MINT 1/2 - 15м

29.99 лв.

  • Дължина: 15м;
  • Диаметър: 12,5мм;
  • Работно налягане до 6 атм. и пиково (моментно) налягане до 24 атм
Номер в магазина: 230241

Маркуч FITT MINT

Характеристика:

Градински маркуч  FITT MINT с диаметър от 12,5мм и 15м дължина е гъвкав и лек, устойчив при високо налягане, огъване и пречупване. Структурата му от 4 слоя със средна текстилна оплетка и специален вътрешен слой, който възпрепятства образуването на микроорганизми, той е подходящ както за поливане, така и за пълнене на големи съдове и при строителни дейности. Предназначен за използване при работно налягане до 6 атм. и пиково (моментно) налягане до 24 атм. Без наличие на фталати и тежки метали, той разполага с иновативна технология с издадени ивици по цялата дължина на маркуча, за улеснение при навиването и прибирането му.

Доставката на всяка поръчка се извършва на територията на Република България с куриерска фирма „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“ ООД и може да бъде до техен офис или на посочен от клиента адрес. Продуктите са в оригиналната си опаковка от производителя. Към всяка една поръчка е включена опцията: Преглед и тест, преди заплащане.

Безплатна доставка

Toolsbox.bg предлага на своите клиенти безплатна доставка за всички поръчки с обща стойност над 100 лв. и тегло до 20 кг., до посочен от клиента офис на Еконт за България!

Срок за доставка

Срокът за доставка, до адрес или до офис на куриерската фирма е от 1 до 3 (три) работни дни от датата, на която е постъпила и потвърдена заявката. Ако дадени обстоятелства налагат забавяне в посочените срокове за доставка, то ние ще Ви уведомим своевременно.

Доставки се извършват всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч. и до 13:00 ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

Клиентът може да проследи своята пратка с номер на товарителницата си на: https://www.econt.com/services/track-shipment

Цена на доставка

За всички поръчки до 100 лв или над 20 кг. се начислява и такса за доставка към фирмата куриер. Стойността на доставката се формира в зависимост от размерите и теглото на пратката, както и от населеното Ви място.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
Екипът на Toolsbox.bg

Тегло 3 kg
Марка

Диаметър

Обща дължина

Свързани продукти