Безплатна доставка до офис на куриер за поръчки над 100лв.
-7%
* Снимките са илюстративни и може реалният продукт да не изглежда точно по същия начин.

Диск за шлайфане на инокс Makita X-LOCK Е-00402, Ф125мм.

6.70 лв.

  • Съвместим с X-LOCK механизма, разработен за бързо и лесно поставяне и премахване без необходимостта от инструменти
  • Диаметър на диска Ø: 125 mm
  • Дебелина на диска: 6 mm
Номер в магазина: 219381

Диск за шлайфане на инокс Makita X-LOCK Е-00402, 125 х 6мм. Моделът е подходящ както за любителска, така и за професионална употреба. Дискът е съвместим с X-LOCK механизма, разработен за бързо и лесно поставяне и премахване без необходимостта от инструменти. Механизмът също така помага дискът да бъде поставен правилно, без да бъде пренапрегнат или отпуснат.

 

 

Технически характеристики

  • Тип на диска: WA36N
  • Диаметър на диска Ø: 125 mm
  • Размер на вътр.отвор: 22,23 mm
  • Дебелина на диска: 6 mm
  • Максимални обороти: 12.250 min-1
  • Количество (бр./комплект): 1

Доставката на всяка поръчка се извършва на територията на Република България с куриерска фирма „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“ ООД и може да бъде до техен офис или на посочен от клиента адрес. Продуктите са в оригиналната си опаковка от производителя. Към всяка една поръчка е включена опцията: Преглед и тест, преди заплащане.

Безплатна доставка

Toolsbox.bg предлага на своите клиенти безплатна доставка за всички поръчки с обща стойност над 100 лв. и тегло до 20 кг., до посочен от клиента офис на Еконт за България!

Срок за доставка

Срокът за доставка, до адрес или до офис на куриерската фирма е от 1 до 3 (три) работни дни от датата, на която е постъпила и потвърдена заявката. Ако дадени обстоятелства налагат забавяне в посочените срокове за доставка, то ние ще Ви уведомим своевременно.

Доставки се извършват всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч. и до 13:00 ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

Клиентът може да проследи своята пратка с номер на товарителницата си на: https://www.econt.com/services/track-shipment

Цена на доставка

За всички поръчки до 100 лв или над 20 кг. се начислява и такса за доставка към фирмата куриер. Стойността на доставката се формира в зависимост от размерите и теглото на пратката, както и от населеното Ви място.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
Екипът на Toolsbox.bg

Диаметър на диска (мм)

125 мм

Марка

Свързани продукти