Безплатна доставка до офис на куриер за поръчки над 100лв.
* Снимките са илюстративни и може реалният продукт да не изглежда точно по същия начин.

Диск за метал Milwaukee 4932451487 ф125мм / 1мм

3.80 лв.

  • Тип: SCS 41/125
  • Количество в опаковката: 1
  • Диаметър на вала (mm): 22.2
  • Диаметър на колелото (мм): 125
  • Дебелина (mm): 1
Номер в магазина: 221418

SCS 41/125
Приложение: Тънки остриета за рязани на всички стомани, различни желязо и неръждаема стомана. Идеален за неръждаема и киселиноустойчива стомана, хардокс, топлоустойчива отлята стомана, осигурена стомана, мека и инструментална стомана.
Характеристики: 20% по -продължителен експлоатационен живот, 50% по -бързо рязане, 50%, по -малко прах. По -ниски материални загуби.

Доставката на всяка поръчка се извършва на територията на Република България с куриерска фирма „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“ ООД и може да бъде до техен офис или на посочен от клиента адрес. Продуктите са в оригиналната си опаковка от производителя. Към всяка една поръчка е включена опцията: Преглед и тест, преди заплащане.

Безплатна доставка

Toolsbox.bg предлага на своите клиенти безплатна доставка за всички поръчки с обща стойност над 100 лв. и тегло до 20 кг., до посочен от клиента офис на Еконт за България!

Срок за доставка

Срокът за доставка, до адрес или до офис на куриерската фирма е от 1 до 3 (три) работни дни от датата, на която е постъпила и потвърдена заявката. Ако дадени обстоятелства налагат забавяне в посочените срокове за доставка, то ние ще Ви уведомим своевременно.

Доставки се извършват всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч. и до 13:00 ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

Клиентът може да проследи своята пратка с номер на товарителницата си на: https://www.econt.com/services/track-shipment

Цена на доставка

За всички поръчки до 100 лв или над 20 кг. се начислява и такса за доставка към фирмата куриер. Стойността на доставката се формира в зависимост от размерите и теглото на пратката, както и от населеното Ви място.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
Екипът на Toolsbox.bg

Тегло 0.02 kg
Диаметър на диска (мм)

125 мм

Марка

Свързани продукти