Безплатна доставка до офис на куриер за поръчки над 100лв.
* Снимките са илюстративни и може реалният продукт да не изглежда точно по същия начин.

Диамантена боркорона Milwaukee ф68мм, 49565664

73.46 лв.

Технически характеристики:

  • Диаметър (мм): 68;
  • Количество в опаковката: 1;
  • Монтаж: 5/8 “x 18.
Номер в магазина: 221594

Боркорони с диамантено прахово боядисване са специално разработени за професионалисти, които се нуждаят от пробиване в изключително твърди материали като порцелан / грес / подови плочки, чугунени или стъклени влакна, които са много трудни за пробиване с конвенционални циркуляри. Тези циркуляри постигат отлични свойства и отлична подкрепа за най -четвъртите материали.
Консумация на вода: За разлика от конвенционалните диамантени бормашини, които изискват непрекъснато подаване на вода, тези циркуляри изискват само ограничено количество вода. В началото на рязане на всяка дупка или пробиване, просто потопете триона или пробийте във вода. След това това трябва да се повтаря на всеки 5 секунди.
Почистете отворите: Чисто пробиване и прецизно рязане на дупки без периферно надраскване на материал.
Поддръжка: За осигуряване на дългосрочно използване, използвайки висококачествен диамант за бързо рязане и перфектно запазване на матрицата с изключителна подкрепа.
Поддръжка: Здрав алуминиев корпус не се огъва и е здрав.
По -лесно премахване на изречения: Препоръчва се за използване на застраховките да осигуряват по -голяма загуба, съответстваща на тесни изрези.
Универсална употреба: Можете да използвате с ъглошлайфи със съответния адаптер или с бормашини.
Как да задоволим с ъглошлайфи:
1. Завийте адаптера с резба M14 през ъглошлайфа и затегнете здраво циркуляра с гаечен ключ. След това използвайте ключалката на шпиндела в ъглошлайфа и поставете адаптера директно върху шпиндела. След това затегнете здравословен ключ.
2. Ако плочките не са фиксирани към стената или подаването, уверете се, че са здраво закрепени със скоба.
3. Потопете режещия ръб на циркуляра във вода.
4. Включете ъглошлайфа на пълна скорост. За да предотвратите подхлъзване на плочка, бавно приближете мелницата до плочка под ъгъл 20-30 ° и с лек натиск. Когато циркулярът започне да проразва в плочата и да образува жлеб, постепенно повдига циркуляра, така че чекрата да е хоризонтална с плочата.
5. Потопете режещия ръб на циркуляра във вода на всеки 5 секунди.
6. Поставете лек натиск и колесни кръгови движения, за да постигнете максимален живот на инструментите.

Доставката на всяка поръчка се извършва на територията на Република България с куриерска фирма „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“ ООД и може да бъде до техен офис или на посочен от клиента адрес. Продуктите са в оригиналната си опаковка от производителя. Към всяка една поръчка е включена опцията: Преглед и тест, преди заплащане.

Безплатна доставка

Toolsbox.bg предлага на своите клиенти безплатна доставка за всички поръчки с обща стойност над 100 лв. и тегло до 20 кг., до посочен от клиента офис на Еконт за България!

Срок за доставка

Срокът за доставка, до адрес или до офис на куриерската фирма е от 1 до 3 (три) работни дни от датата, на която е постъпила и потвърдена заявката. Ако дадени обстоятелства налагат забавяне в посочените срокове за доставка, то ние ще Ви уведомим своевременно.

Доставки се извършват всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч. и до 13:00 ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

Клиентът може да проследи своята пратка с номер на товарителницата си на: https://www.econt.com/services/track-shipment

Цена на доставка

За всички поръчки до 100 лв или над 20 кг. се начислява и такса за доставка към фирмата куриер. Стойността на доставката се формира в зависимост от размерите и теглото на пратката, както и от населеното Ви място.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
Екипът на Toolsbox.bg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Диамантена боркорона Milwaukee ф68мм, 49565664”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани продукти