Безплатна доставка до офис на Speedy за поръчки над 100 лв.

Винтоверти

За какво служат винтовертите?

Винтовертите имат сериозно приложение както в строителната и други професионални индустрии, така и в домашното пространство...


Благодарение на тях имате възможност без никакъв проблем да завивате и отвивате винтове, и да правите дупки в стената при нужда. Можем уверено да кажем, че винтовертът ще ви бъде доста полезен, независимо дали правите ремонт в къщата или апартамента си, или пък извършвате наглед дребни ежедневни дейности – закачане на картина, монтаж на рафт. На база свойствата и характеристиките си, винтовертите се делят на две основни групи. Попадащите в първата група инструменти се наричат „акумулаторни винтоверти“, а тези във втората – „електрически винтоверти“.

Акумулаторни винтоверти – същност и приложения.

Винтоверт – Купи сега!

Акумулаторните винтоверти се използват все по-широко от съвременния потребител. Те правят всички извършвани дейности във връзка с ремонти или монтиране на мебели и елементи от интериора много по-бързи, лесни и удобни. Фактът, че разполагат с батерия и няма нужда да бъдат включвани към електрическо захранване, позволява да бъдат употребявани практически навсякъде. На пазара се предлага наистина богата и разнообразна гама от акумулаторни винтоверти по отношение на мощност, издръжливост на батерията и редица други характеристики. В този смисъл несъмнено ще имате възможност да си изберете акумулаторния винтоверт, който максимално добре отговаря на нуждите и изискванията ви.

Електрически винтоверти – същност и приложения

Основната разлика между акумулаторните и електрическите винтоверти се крие в начина на захранване. Докато първите могат да се захранват чрез батерия, за електрическите винтоверти е нужен кабел, който да бъде включен към електрическата мрежа. Това донякъде ви ограничава по отношение на местата, на които е възможно да използвате електрическия винтоверт. Препоръчително е да изберете уред с по-дълъг кабел (предлагат се такива до 6 метра), който да ви позволява все пак да си вършите пълноценно работата у дома. Иначе закупуването на електрически винтоверт ще ви спестиразходи, тъй като цените на електрическите винтоверти са доста по-ниски от тези на акумулаторните такива.

От кои марки е най-добре да бъдат винтовертите?

Винтоверт – надежден

За всеки потребител е важно да си избере качествен и надежден винтоверт, който ще му служи за дълъг период от време. В тази връзка можем да ви препоръчаме няколко марки, към които е добре да се насочите, независимо дали си търсите винтоверт за професионална употреба или такъв за домашна употреба. Тези марки са DeWALT, Makita и Milwaukee. Те са се доказали на пазара като отлични марки, когато става въпрос за винтоверти, и ще ви предоставят само и единствено артикули с  най-високо качество и ефективност.

Най-важните характеристики на винтовертите

Има характеристики на винтовертите, които при всички случаи трябва да вземете предвид, за да извършите правилната покупка. Става дума за характеристики като мощност, издръжливост на батерията, удобство при държане и работа, както и някои допълнителни екстри. Вижте на какво по-конкретно да обърнете внимание:

1. Мощност на винтоверта

– мощността е много важна характеристика, когато става въпрос за винтоверти. От нея зависи какви задачи и дейности ще сте способни да извършите с уреда. Например колко големи винтове ще можете ефективно да завивате и отвивате с него, дали ще бъде възможно да пробивате дупки в стените и т.н. Специално при акумулаторните винтоверти имате на разположение избор измежду уреди, които работят при напрежение съответно 10.8 V, 14.4 V и 18 V.

2. Издръжливост на батерията на винтоверта

– тази характеристика се взема предвид при разглеждане на акумулаторни винтоверти. За да можете да работите по-дълго време без прекъсване с един акумулаторен винтоверт, е нужно неговите батерии да бъдат с максимално голям капацитет. Търговецът, от който закупувате уреда, би трябвало да ви даде необходимата информация в тази посока.

3. Удобство при работа с винтоверта

– когато закупувате даден винтоверт, обърнете внимание на това какви степени на удобство ще ви предоставя той при работа. Последното зависи от редица характеристики, сред които твърдостта на неговия материал, тежестта и формата му. Някои модели винтоверти се предлагат заедно с допълнителна ръкохватка, която предоставя сериозни преимущества в този аспект. Ръкохватката ще ви помогне да захванете по-стабилно уреда, както и да осъществявате прецизен контрол върху него, докато изпълнявате определена задача или дейност. Или казано по-просто, подобна ръкохватка ще ви предостави както висока степен на комфорт, така и подходящи условия, при които можете да си вършите работата сигурно и безопасно.

4. Допълнителни екстри на винтоверта

– винтовертите биха могли да се предлагат с най-различни допълнителни екстри. Една от най-предпочитаните от потребителите е електронната защита, служеща за предпазване на мотора от претоварване. Също така е възможно да откриете комплекти с винтоверти, в които се съдържат и по-малки инструменти и аксесоари за завинтване и пробиване на дупки.

Покупка на винтоверти от toolsbox.bg

Винтоверт – качество и издръжливост

В toolsbox.bg ще откриете постоянни месечни промоции за  артикули от категория „Винтоверти“. Благодарение на тези месечни промоции ще имате възможност да закупите уред с високо качество и ефективност на преференциална цена. Каним всички наши настоящи и потенциални клиенти да се присъедиинят към VIP Facebook групата ни. В нея ще можете да виждате първи ексклузивните ни промоционални предложения, както и да се възползвате от тях по най-добрия начин

Ние работим само и единствено с оторизирани доставчици, които предоставят на клиентите ни дългосрочни гаранции за закупените от тях продукти. В допълнение, ако установите някакъв дефект или неизправност по опаковката или по самия продукт, имете право в срок до 14 дни да върнете въпросния продукт и да си получите парите обратно.

Онлайн платформата ни toolsbox.bg дава възможност за лесна навигация, с помощта на която без никакъв проблем ще намирате винтовертите и другите типове инструменти и продукти, които ви интересуват. Можете да осъществявате търсене по продуктова категория, марка, цена и други водещи характеристики.

Екипът на toolsbox.bg е съставен от висококвалифицирани професионалисти от различни сфери, които са винаги на ваше разположение за каквито и да било въпроси. Свържете се с нас по телефон или имейл и ще получите ценни съвети във връзка с избора на подходящ за вашите нужди продукт и последващото му използване.

Избери toolsbox.bg – твоят любим магазин за инструменти! 

envelopephone-handsetmap-markerrocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram