Безплатна доставка до офис на куриер за поръчки над 100лв.
-27%
* Снимките са илюстративни и може реалният продукт да не изглежда точно по същия начин.

Aкумулаторна прахосмукачка Makita DCL180ZB

95.00 лв.

Aкумулаторна прахосмукачка Makita DCL180ZB

Номер в магазина: 214007

Марка: Makita
Модел: DCL180ZB
Доставя се без зарядно устройство и батерии.

Описание:
Акумулаторната прахосмукачка за сухо почистване на Makita DCL180ZB работи 20 минути с едно зареждане на батерията. Отличава се с голяма смукателна мощност и с ниско ниво на шума. Тя е отличен уред за почистване на жилища и автомобили.  Филтърът може да се измие в сапунена вода за повторна употреба. Двустепенната система за филтриране позволява по-лесно почистване и изхвърляне на отпадъците. В комплекта са включени няколко накрайника за различно приложение.

Техническа характеристика:
Мощност, W: 30 W
Дебит, л/мин: 1300 л/мин
Акум. батерия – напрежение: 18 V
Вместимост, л: 0.65 л
Вакуум max: 36 mbar
Ниво на звукова мощност: 71 dB(A)
Тегло: 1.2 kg

Доставката на всяка поръчка се извършва на територията на Република България с куриерска фирма „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“ ООД и може да бъде до техен офис или на посочен от клиента адрес. Продуктите са в оригиналната си опаковка от производителя. Към всяка една поръчка е включена опцията: Преглед и тест, преди заплащане.

Безплатна доставка

Toolsbox.bg предлага на своите клиенти безплатна доставка за всички поръчки с обща стойност над 100 лв. и тегло до 20 кг., до посочен от клиента офис на Еконт за България!

Срок за доставка

Срокът за доставка, до адрес или до офис на куриерската фирма е от 1 до 3 (три) работни дни от датата, на която е постъпила и потвърдена заявката. Ако дадени обстоятелства налагат забавяне в посочените срокове за доставка, то ние ще Ви уведомим своевременно.

Доставки се извършват всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч. и до 13:00 ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

Клиентът може да проследи своята пратка с номер на товарителницата си на: https://www.econt.com/services/track-shipment

Цена на доставка

За всички поръчки до 100 лв или над 20 кг. се начислява и такса за доставка към фирмата куриер. Стойността на доставката се формира в зависимост от размерите и теглото на пратката, както и от населеното Ви място.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
Екипът на Toolsbox.bg

Свързани продукти