Безплатна доставка до офис на куриер за поръчки над 100лв.
-74%
* Снимките са илюстративни и може реалният продукт да не изглежда точно по същия начин.

Охлаждащо яке с вентилатори – Makita DFJ214Z – XL

129.00 лв.

Акумулаторно яке – Makita DFJ214XL

Номер в магазина: 218258

Акумулаторно яке (работи само с батерии) – Makita DFJ214XL

Производител: Makita

Модел:DFJ214XL

Описание:

Безжичното яке за вентилатор с висока мощност 18V LXT® използва същите 18V литиево-йонни плъзгащи се батерии, които работят във вашите електрически инструменти. Вентилаторните блокове осигуряват циркулация на въздуха в якето до 11,25 часа време на работа при висока настройка при използване на батерия 5.0Ah LXT (BL1850, продава се отделно).

Флуоресцентното яке на вентилатора е със сребърни отразяващи ленти и полиестерна обвивка за повишена устойчивост на вятър и вода. Кожухът на вентилатора има три режима на въздушен поток, така че можете да регулирате въздушния поток според работните условия. Допълнителният турбо режим осигурява оптимална циркулация на въздуха и ефективно охлаждане. Това е идеалното решение за работа в горещи метеорологични условия, като пътни работници и озеленители, онези, които работят в тавански помещения и места за пълзене, или всеки, който търси облекчение при охлаждане в горещи условия на работното място.

Якето има 5 джоба, включително два джоба на гърдите с цип с отвор, който дава възможност за съхранение на мобилни устройства. Зареждайте преносимите си електронни устройства, докато носите якето, с удобния вграден USB захранващ порт.

Източникът на захранване приема Makita 18V LXT и CXT® литиево-йонни батерии (продават се отделно) и захранва два компактни BL безчеткови вентилатора, разположени от лявата и дясната страна на якето. Батерията се плъзга върху източника на захранване, който разполага с вградена скоба за колан, така че е извън пътя ви, но е на обсег за бърз и лесен достъп. Това е част от разширяващата се 18V литиево-йонна система на Makita, най-голямата в света акумулаторна система за инструменти, захранвана от 18V литиево-йонни акумулаторни батерии. Литиево-йонните батерии Makita 18V имат най-бързото време на зареждане в своите категории, така че прекарват повече време в работа и по-малко време, седейки на зарядното.

Техническа характеристика:

Отговаря на изискванията на ANSI107 клас 3 за използване в работни среди
Флуоресцентният цвят със сребърни отразяващи ленти акценти осигурява повишена видимост при слаба светлина
Полиестерна обвивка за повишена устойчивост на вятър и вода
Два компактни безчеткови вентилатора BL ™, разположени от лявата и дясната страна, осигуряват оптимален въздушен поток и комфорт
3 режима на въздушен поток (висок / среден / нисък) с L.E.D. индикатори плюс турбо режим за оптимална циркулация на въздуха
До 11,25 часа време на работа при висока настройка с батерия 18V LXT® 5.0Ah (батерията се продава отделно)
Разполага с 5 джоба: джоб с цип, странични джобове (ляв и десен), джоб на ръкав и джоб на батерията
Якето тежи само 1,2 кг .; източник на захранване с 5.0Ah LXT® батерия тежи 1,7 lbs. (батерията не е включена)
Джобът на гърдите има отвор, който позволява на мобилните устройства да се съхраняват и зареждат, докато носите якето (с допълнителен USB кабел за зареждане)
Източникът на захранване приема Makita 18V LXT® и компактни литиево-йонни батерии; разполага с USB захранващ порт за зареждане на преносими електронни устройства
Източникът на захранване разполага с вградена скоба за колан
Съвместим с източници на захранване LXT® и CXT®
3-годишна ограничена гаранция само за вентилатор и електроника
Батерията и зарядното се продават отделно
Използвайте само оригинални батерии и зарядни устройства Makita

Комплекта включва: 

1x Акумулаторно яке – Makita DFJ214XL

Доставката на всяка поръчка се извършва на територията на Република България с куриерска фирма „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“ ООД и може да бъде до техен офис или на посочен от клиента адрес. Продуктите са в оригиналната си опаковка от производителя. Към всяка една поръчка е включена опцията: Преглед и тест, преди заплащане.

Безплатна доставка

Toolsbox.bg предлага на своите клиенти безплатна доставка за всички поръчки с обща стойност над 100 лв. и тегло до 20 кг., до посочен от клиента офис на Еконт за България!

Срок за доставка

Срокът за доставка, до адрес или до офис на куриерската фирма е от 1 до 3 (три) работни дни от датата, на която е постъпила и потвърдена заявката. Ако дадени обстоятелства налагат забавяне в посочените срокове за доставка, то ние ще Ви уведомим своевременно.

Доставки се извършват всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч. и до 13:00 ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

Клиентът може да проследи своята пратка с номер на товарителницата си на: https://www.econt.com/services/track-shipment

Цена на доставка

За всички поръчки до 100 лв или над 20 кг. се начислява и такса за доставка към фирмата куриер. Стойността на доставката се формира в зависимост от размерите и теглото на пратката, както и от населеното Ви място.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
Екипът на Toolsbox.bg

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Охлаждащо яке с вентилатори – Makita DFJ214Z – XL”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани продукти