Безплатна доставка до офис на Speedy за поръчки над 100 лв.

Показване на 1–24 от 77 резултата

Перфоратори

Перфораторът е уред, който е доста нужен не само в професионални сфери като строителството например, но и в ежедневния бит на човека...


Основната му функция е свързана с пробиване на отвори в метал, дърво, бетон и т.н. Със сигурност перфораторът прави много по-лесно и удобно извършването на редица дейности в дома, в това число закачане на картини, монтаж и поправка на мебели. Надеждните перфоратори са способни да ви спестят значително количество време и главоболия в тези аспекти. Изборът на перфоратор зависи от това дали смятате да го използвате в своя дом или пък за професионални цели. Затова и на пазара се прави ясно разграничение между професионалните и домашните перфоратори, като обикновено първите са с доста по-големи мощности и значително повече функции (и съответно цените им са по-високи). Има обаче още една важна класификация, която трябва да вземете предвид – тази, разделяща перфораторите на електрически и акумулаторни.

Електрически и акумулаторни перфоратори – същност и характеристики

Електрически перфоратори

– електрическите перфоратори, както подсказва и името им, трябва да бъдат включени в захранването, за да работят. Така че когато залагате на тях, имайте предвид, че близо до мястото, на което ще извършвате съответните дейности с уреда, трябва да е налице удобен контакт. Можем да кажем, че в гамата на електрическите перфоратори се съдържат доста модели уреди, предназначени за професионални цели. Уреди, които е възможно да се използват за по-дълъг период от време без прекъсване с оглед удовлетворяване на нуждите в съответния професионален сектор или сфера.

Акумулаторни перфоратори

Перфоратор – качество и надеждност

– акумулаторните перфоратори пък се употребяват главно на места, където не е наличен достъп до електричество. Те са захранвани от батерия, която в зависимост от своите характеристики може да издържи за различни периоди от време. С всяка изминала година моделите акумулаторни перфоратори се усъвършенстват все повече, така че да увеличат броя на своите функции и да служат ефективно на максимално широк кръг от потребители.

Как да изберете подходящия за вашите нужди перфоратор?

Независимо дали сте се насочили към електрически или акумулаторен перфоратор, са налице няколко фактора, които ще ви ориентират дали съответният уред е подходящ за вашите нужди. Нека да видим кои точно са тези фактори и какво е тяхното значение:
1. Скорост – показател за скоростта на перфоратора е броят на оборотите в минута. По приинцип границата, над която скоротта на перфоратора се смята за висока, са 3000 оборота в минута. Разбира се, има и перфоратори с доста по-високи скорости, особено когато става въпрос за продуктите от професионалната гама. Така че изборът зависи от поставените от вас изисквания и от дейностите, за които смятате да използвате перфоратора.
2. Мощност – мощността на перфоратора дава представа за това с какъв тип повърхности бихте могли да боравите. При повърхности, които са лесни за пробиване като например дървото или пластмасата, вероятно ще ви свърши работа и перфоратор със сравнително ниска мощност. При свръхтвърди и трудни за обработване повърхности обаче ще ви е нужна мощност над 1000 W.
3. Марка – не бива да пренебрегвате и марката, защото тя е важен показател за качеството и надеждността на перфоратора. Бихме ви препоръчали да заложите на марки като Makita, DeWALT и Milwaukee, които през годините са доказали, че предоставят на своите клиенти само и единствено най-доброто от съответната продуктова категория.

Съвети при използване на перфоратор

Перфоратор – купете от нас

Продължаваме с няколко съвета и полезни практики, които ще ви помогнат да работите по-ефективно с новия си перфоратор и да го запазите в отлично състояние за максимално дълъг период от време. Ето какъв тип практики имаме предвид:
- относно опашката на свредлото – хубаво е тя да бъде предварително подготвена и приведена в нужното състояние, преди да се постави в патронника. Въпросната подготовка на опашката на свредлото се изразява в премахване на наслоения прах или други нечистотии, както и в смазването й с грес. Спазвайки редовно тези практики, ще спомогнете за значителното удължаване живота на патронника.
- внимавайте с консумативите – по-горе споменахме колко е важно да се заложи на качествени и надеждни перфоратори от доказани на пазара марки. Същото важи и за консумативите, които използвате към тях, като например свредло или длето. Нискокачествените артикули от тази категория ще окажат негативно влияние върху работата на уреда и дори могат да доведат до износване на неговия патронник.

Toolsbox.bg – подходящото място за закупуване на перфоратори

Перфоратори от Toolsbox.bg : Всичко, от което имате нужда

– в toolsbox.bg ще откриете всичко, от което имате нужда от категория „Перфоратори“. Електрически и акумулаторни перфоратори, такива за домашни и професионални цели, артикули от най-добрите марки в сектора. Просто трябва да разгледате онлайн магазина ни и да изберете артикула, който в най-пълна степен отговаря на вашите нужди и изисквания.

Перфоратори от Toolsbox.bg : Месечни промоции

Перфоратор – на хубава цена!

– пазарувайки от toolsbox.bg, ще имате възможност да се възползвате от редовните месечни промоции, които предлагаме. В тях са включени артикули от различни категории, в това число и „Перфоратори“. Ако искате първи да получавате информация за специалните ни оферти, ви каним да се присъедините към нашата VIP Facebook група.

Перфоратори от Toolsbox.bg : Лесна и удобна навигация

– екипът на toolsbox.bg се грижи за това да получавате всички ползи и преимущества на онлайн пазаруването. Най-важните сред тези ползи и преимущества са бързината, лекотата и комфортът при разглеждане на различните артикули и извършване на покупка. Винаги когато искате да разгледате актуалните ни предложения от категория „Перфоратори“, можете да стигнете до съответната страница буквално за няколко секунди. Просто влизате в сайта, отивате на колонката отляво (където пише „Категории продукти“) и цъквате върху надписа „Перфоратори“.

Перфоратори от Toolsbox.bg : Възможност за професионална консултация

– екипът на toolsbox.bg е съставен от висококвалифицирани специалисти с богат опит в различни сфери. Специалисти, които винаги са на ваше разположение за каквито и да било въпроси и консултации. Ако не сте сигурни кой модел перфоратор ще отговори най-добре на нуждите и изискванията ви, свържете се с нашите служители и те ще ви помогнат да направите верния избор. Начините за връзка с екипа ни ще откриете в страницата „Свържете се с нас“. ToolsBox.bg – твоят любим магазин за инструменти!

envelopephone-handsetmap-markerrocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram