Безплатна доставка до офис на куриер за поръчки над 100лв.
* Снимките са илюстративни и може реалният продукт да не изглежда точно по същия начин.

Диск за рязане Bosch Expert за Inox ф125 mm,1,0 mm, 1 бр. / 2608600549 Rapido, AS60TBF

1.90 лв.

Диск за рязане Bosch Expert за Inox ф125 mm,1,0 mm, 1 бр. / 2608600549 Rapido, AS60TBF

Номер в магазина: 218793

Диск за рязане Bosch Expert за Inox ф125 mm,1,0 mm, 1 бр. / 2608600549 Rapido, AS60TBF

Производител: Bosch

Модел: 2 608 600 549 / 2608600549

Описание: 

Разнообразната и специфична работа изисква спазване на основните мерките за безопасност при работа с ъглошлайф и с абразивния диск за рязане Expert for Inox – Rapido, AS 60 T INOX BF, 125 mm, 1,0 mm. Инструментът е опасен. При извършване на операции с различни материали е възможно да излетят искри, абразивни частици, метални фрагменти и счупени парчета от диска, поради което трябва стриктно да се спазват правилата за работа.

Преди да поставите абразивния диск за рязане Expert for Inox – Rapido, AS 60 T INOX BF, 125 mm, 1,0 mm проверете дали на ъглошлайфа са налични опорната шайба, притискащата гайка и предпазителя. При поставяне и смяна на диска изключвайте ъглошлайфа от електрическата мрежа.
Проверете дали дискът е изправен. Дали няма пукнатини, видими дефекти, наранена повърхност на отвора. Ако се открият такива бракувайте го.
След монтажа на абразивния диск за рязане Expert for Inox – Rapido, AS 60 T INOX BF, 125 mm, 1,0 mm го завъртете на ръка, и визуално следете дали се върти правилно и не бие. Проверете дали гайката е затегната.
След това включете ъглошлайфа в електрическата мрежа и пуснете ъглошлайфа да работи без натоварване „на сухо“ за да усетите дали няма прекалено големи вибрации и дали дискът не е де балансиран. Ако е така проверете още веднъж дали е монтиран правилно.
При рязане с абразивния диск за рязане Expert for Inox – Rapido, AS 60 T INOX BF, 125 mm, 1,0 mm носете задължително лични предпазни средства, избягвайте рязане или шмиргелене на метали в близост до запалими предмети и вещества.
При работа с диск, обработвания детайл трябва да е надеждно и неподвижно закрепен. Закрепете обработения материал с помощта на стяги, менгемета или го поставете на специални опори. Никога не притискайте с краката или ръката си.
При рязане на метал изпълнявайте само прави срезове. Фигурните срезове са опасни, могат да предизвикат заклинване или счупване на абразивния диск за рязане Expert for Inox – Rapido, AS 60 T INOX BF, 125 mm, 1,0 mm.

Техническа характеристика:

Продуктова линия: Консумативи PRO
Спецификация: AS 60 T INOX BF, 125 mm, 1,0 mm
Продуктов текст, консумативи сив: Прав
Rapido, бързи и чисти срезове без образуване на мустаци или оцветяване в синьо
Вид на опаковката: Изделие неопаковано, без евроотвор
Търговска опаковъчна единица: 1 Бр.
Детайли
Спецификация: AS 60 T INOX BF
Диаметър, mm: 125
Диаметър на отвора, mm: 22,23
Дебелина, mm: 1,0
Подходящ за
обработваеми материали (детайл): Неръждаем стомана/Inox

Доставката на всяка поръчка се извършва на територията на Република България с куриерска фирма „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“ ООД и може да бъде до техен офис или на посочен от клиента адрес. Продуктите са в оригиналната си опаковка от производителя. Към всяка една поръчка е включена опцията: Преглед и тест, преди заплащане.

Безплатна доставка

Toolsbox.bg предлага на своите клиенти безплатна доставка за всички поръчки с обща стойност над 100 лв. и тегло до 20 кг., до посочен от клиента офис на Еконт за България!

Срок за доставка

Срокът за доставка, до адрес или до офис на куриерската фирма е от 1 до 3 (три) работни дни от датата, на която е постъпила и потвърдена заявката. Ако дадени обстоятелства налагат забавяне в посочените срокове за доставка, то ние ще Ви уведомим своевременно.

Доставки се извършват всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 ч. и до 13:00 ч. в събота. Не се извършват доставки в неделя, както и на официални празници.

Клиентът може да проследи своята пратка с номер на товарителницата си на: https://www.econt.com/services/track-shipment

Цена на доставка

За всички поръчки до 100 лв или над 20 кг. се начислява и такса за доставка към фирмата куриер. Стойността на доставката се формира в зависимост от размерите и теглото на пратката, както и от населеното Ви място.

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!
Екипът на Toolsbox.bg

Свързани продукти