Безплатна доставка до офис на Speedy за поръчки над 100 лв.

Акумулаторни батерии

Какви са предимствата на акумулаторните батерии?

През последните години популярността и използването на акумулаторните батерии нараства непрекъснато...

Тази тенденция се дължи на множеството предимства на акумулаторните батерии пред традиционните такива за еднократна употреба. Най-важни сред въпросните преимущества са ниските разходи на електроенергия, способността за продължителна употреба при значителни натоварвания, както и екологичността. В максимална степен ползите от акумулаторните батерии се виждат, когато става въпрос за уреди, които се използват редовно в ежедневието на човека и по принцип изразходват големи количества ток. По-надолу в текста ще разгледаме поотделно всяко от главните преимущества на акумулаторните батерии.

1. Ниски разходи на електроенергия – това е първото важно предимство, което ще получите от акумулаторните батерии. При редовна употреба на съответния уред или устройство, акумулаторните батерии ще се превърнат в значим фактор за спестяването на електроенергия и трайното намаляване на сметките ви за ток. Така в дългосрочен план ще избиете многократно инвестицията, която сте направили за закупуването им.

2. Продължителна употреба при натоварвания – акумулаторните батерии ви позволяват да използвате за дълъг период от време даден уред, без да се налага той да е включен в електрическото захранване. Колко точно ще бъде продължителността на този период, зависи от капацитета на конкретната акумулаторна батерия. Повече за избора на акумулаторна батерия по отношение на тази характеристика ще поговорим във втората част от текста.

3. Екологичност – и съвсем не на последно място, екологичността също стои сред значимите преимущества на акумулаторните батерии. Благодарение на използването на акумулаторни батерии трайно се намаляват вредните емисии, отделяни в околната среда. Ние като жители на планетата Земя трябва да сме загрижени за състоянието на средата около нас и да даваме приноса си за нейната защита и опазване.

Как да изберем подходящите акумулаторни батерии?

Акумулаторни батерии – доверете се на нашите батерии

При избора на конкретни артикули от категорията „Акумулаторни батерии“ трябва да се вземат предвид няколко фактора. Сред тези фактори са капацитетът на акумулаторната батерия, нейната марка и цена. Ето малко повече информация за споменатите характеристики:

- капацитет – именно капацитетът определя колко време ще работи съответната акумулаторна батерия, без да е нужно ново презареждане. Съобразете избора си с типа на уреда, за който е предназначена акумулаторната батерия, и честотата на използването му. При уреди, с които работите рядко и въпросните дейности се осъществяват в сравнително кратък период от време, можете да си позволите закупуването на акумулаторни батерии с нисък капацитет. Ако става въпрос обаче за уреди, играещи значима роля в професионалното или битовото ви ежедневие, е по-добре да заложите на високия капацитет.

- марка – хубаво е да заложите на акумулаторни батерии, принадлежащи към каталозите на утвърдени и достатъчно добре познати марки. Марки, които могат да ви гарантират необходимото качество и надеждност, както и устойчивост във времето на акумулаторната батерия. Сред марките, отговарящи на последното описание, са Makita, DeWALT и Milwaukee. Която и от споменатите марки да изберете, определено няма да сбъркате.

- цена – цената сама по себе си зависи от доста фактори и характеристики на акумулаторната батерия. С какъв капацитет разполага, към коя марка принадлежи, поставят ли значителни надценки производителите или търговците, и т.н. Това, което можем да ви посъветваме, е да се стремите към оптималното съотношение между качество и цена на акумулаторната батерия, удовлетворяващо както вашите нужди и изисквания, така и финансовите ви възможности.

Полезни практики за поддръжка на акумулаторните батерии

Акумулаторни батерии – каталог

Препоръчително е да се спазват най-важните практики относно поддръжката на акумулаторните батерии. Подобни практики ще запазят ефективността на акумулаторната батерия и ще удължат нейния живот във времето. В следващите абзаци ще разберете точно за какви практики става въпрос. Трябва да обърнете внимание най-вече на времето за зареждане на акумулаторната батерия. Не отлагайте прекалено много това зареждане и не оставяйте зарядът на акумулаторната батерия да падне под 5%. Това вреди на нейното състояние и намалява устойчивостта й във времето. Също така е нужно акумулаторната батерия да се съхранява на сухо и закрито място при подходяща температура (най-добре около 20 °C). В никакъв случай не я оставяйте изложена на директна слънчева светлина, както и близо до печка, климатик или други източници на топлина.

Акумулаторни батерии от toolsbox.bg

Акумулаторни батерии – купете от нас

Онлайн платформата toolsbox.bg е най-подходящото място за вас, когато си търсите акумулаторни батерии. Ето основните ползи и преимущества, които ще получите по време на пазаруването си при нас: Високо качество – ние от toolsbox.bg предлагаме на своите клиенти само и единствено акумулаторни батерии от най-високо качество. Акумулаторни батерии, които са част от каталозите на най-добрите марки в сферата, като например Makita, DeWALT и Milwaukee. Освен надеждни и ефективни при работа, тези артикули са и с голяма устойчивост във време Постоянни намаления и промоции – освен най-високо качество, ние ви предлагаме и достъпни цени. Редовно в онлайн платформата ни можете да намерите промоции и намаления в цените на определени стоки и продукти. Последното важи за артикули от всички категории, в това число и акумулаторни батерии. Специално за нашите лоялни клиенти сме създали VIP Facebook група. Ако се присъедините към нея, ще можете да виждате своевременно промоционалните ни оферти и да се възползвате от тях по най-добрия начин.то, достигаща до 5 години. Професионална помощ и консултация – ако имате нужда от професионална помощ и консултация при избора на удачни акумулаторни батерии за вашите нужди, ние от toolsbox.bg сме насреща да ви помогнем. Нашият екип се състои от висококвалифицирани специалисти с опит в различни сфери. Само трябва да им обясните за какъв точно уред търсите акумулаторни батерии, колко често използвате уреда, каква цена отговаря на финансовите ви възможности и т.н. Получили необходимата информация по отношение на тези аспекти, служителите ни ще ви ориентират към най-подходящия за вас избор. Данните за свързване с нашия екип ще откриете в страницата „Свържете се с нас“. ToolsBox.bg – твоят любим магазин за инструменти!

envelopephone-handsetmap-markerrocket linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram